Skip to content

Weekendkracht Centrale Reserveringen

Nederland, Utrecht, AmersfoortCentrale Reserveringen

LEUKE BIJBAAN!

Heb jij nog een aantal uur over naast je studie of in het weekend en vind je het leuk om mensen te helpen? Lees dan snel verder!

WEEKENDKRACHT CENTRALE RESERVERINGEN

Vanaf het moment dat onze gasten jou aan de telefoon krijgen begint het grote verheugen. Heeft een gast wensen die we niet kunnen bieden, heb jij een alternatief dat eigenlijk beter is... Want jij snapt als geen ander wat de wens achter de vraag is. Nog even benoem je wat er allemaal geregeld is als jouw gast over een maand aankomt op een van onze locaties. Je hoort aan de ontspannen zucht aan de andere kant dat het goed is. Nu nog even zorgen dat je collega’s de wens kunnen vervullen...

'ALS WEEKENDKRACHT CENTRALE RESERVERINGEN ZORG JE DAT JOU GASTEN ZICH ZORGELOOS KUNNEN VERHEUGEN OP HUN VERBLIJF'

WEEKENDKRACHT CENTRALE RESERVERINGEN
Als weekendkracht op de centrale reserveringen afdeling werk je vanuit het Business Center in hotel Amersfoort-A1 voor Van der Valk International. Bij ons is meer mogelijk dan je denkt. Je bent samen met jouw collega's verantwoordelijk voor de reserveringen in de hotels in binnen- en buitenland. Het gaat om hotel Hoorn, hotel Amersfoort- A1, hotel Leusden-Amersfoort, hotel Tiel, hotel 's-Hertogenbosch -Vught en hotel Nuland - ’s-Hertogenbosch, Van der Valk Palace hotel Noordwijk, hotel Gent in België, Plaza Beach Resort Bonaire en hotel Barcarola in Spanje. Er zijn daarnaast nieuwe hotels in aanbouw waar je ook medeverantwoordelijk voor zal worden. Tijdens flexibele werktijden werk je samen met een enthousiast team. Bovendien bieden we volop kansen om door te groeien.

WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

· Je neemt individuele reserveringen aan;

· Je neemt verantwoordelijkheid voor de juistheid van alle reserveringen;

· Je staat gasten te woord;

· Je ziet commerciële kansen en benut deze;

· Je verstrekt informatie over de (on)mogelijkheden van een reservering.

WAAROM DEZE BAAN BIJ JOU PAST?
Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiende reserveringsafdeling. Je bent vriendelijk tegen je gasten en je collega’s. Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach.

En:

· Je bent commercieel;

· Je hebt ervaring met IDPMS;

· Je bent gastgericht;

· Je hebt MBO werk- en denkniveau;

· Je bent flexibel en oplossingsgericht;

· Je staat open voor verandering en hebt oog voor detail.

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Je kunt je ontwikkelen in een veelzijdige functie. Wij zijn een groeiende organisatie met innovatie als drijfveer. Daarnaast bieden wij volop doorgroeimogelijkheden en omdat ondernemen in ons DNA zit liggen er genoeg kansen. Je hoeft ze alleen nog maar te pakken.

En:

· Je ontvangt een marktconform salaris.

· Werken op flexibele tijden in het weekend tot maximaal 17.00 uur.

· Een heel gezellig, ambitieus, jong en informeel team.

· Het hele team is lid van de bedrijfsfitness, ga gezellig mee!

· Veel leermogelijkheden in de functie en goed contact met alle hotels.

· Verder heb je een functie binnen een bedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is.

· Je ontvangt een family and friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants.

· Alle vrijheid om je te ontwikkelen en te ontplooien.

INTERESSE?

Solliciteer dan gauw!

LEER ONS KENNEN!

Van der Valk International BV (VDVI) is een holding, waartoe verschillende hotels in binnen- en buitenland behoren. Van der Valk International is ontstaan uit de Nuland-staak, de staak van Gerrit en Toos van der Valk. Tot de holding behoren 9 Nederlandse hotels, een aantal Duitse hotels, 1 in België, 1 in Spanje en 1 op het prachtige eiland Bonaire. En aangezien ondernemen in ons DNA zit, zijn wij volop bezig met uitbreiden.

Ook zijn er andere succesvolle nevenbedrijven en co-creaties, zoals onder andere een partner in technische installaties; Techval, onze eigen boerderij Agro Nuland, EVM19, de Nederlandse Vapiano restaurants en Van der Valk Vitaal.


of