Skip to content

Traineeship Finance & Control

Tiel, Gelderland, Nederland€ 2.500 - € 3.200 per maandFinance

Heb jij net jouw Finance studie afgerond en vind je het leuk om brede ervaring op te gaan doen in verschillende financiële disciplines binnen ons grote familiebedrijf? Dan is dit jouw kans! Binnen de afdeling hebben we ruimte voor meerdere kandidaten dus er is altijd een mogelijkheid die aansluit bij jouw wensen en kunnen.


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

Als Trainee Finance & Control ga je aan de slag binnen onze Finance afdelingen en ga je werkzaamheden verrichten voor de verschillende bedrijven binnen onze groep zoals de Van der Valk International hotels, Vapiano restaurants, diverse Vitaal-concepten en andere participaties. Je wordt begeleid door onze Controller in samenwerking met de rest van het Controlling team. Samen zullen we een traject op maat opstellen om het Traineeship vorm te geven, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.


En verder:

 • Bied je ondersteuning bij de diverse jaarafsluitingen en het opstellen van de jaarrekeningen in samenwerking met de Finance afdelingen;
 • Help je bij het beoordelen en analyseren van grootboekrekeningen;
 • Bied je ondersteuning bij een juiste en volledige financiële reporting richting stakeholders;
 • Verzorg je de maandelijkse en wekelijkse betalingen;
 • Ondersteun je bij het verwerken van inkoopfacturen, verkoopfacturen, bankmutaties en declaraties voor de holdingmaatschappij Van der Valk International;
 • Verzorgen je de maandelijkse doorbelastingen naar de andere entiteiten binnen de groep.

WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?

Jij bent leergierig en staat open om nieuwe dingen op te pakken. Jij hebt een proactieve instelling waarmee je ieder uitdagend vraagstuk succesvol weet te beantwoorden. Jij bent iemand met een analytische blik, nieuwsgierig van aard en durft initiatief te nemen, om ieder probleem effectief op te lossen.

Daarnaast is het fijn als je:

 • In het bezit bent van minimaal een afgeronde wo- of hbo-opleiding in de richting van Finance & Control of vergelijkbaar;
 • Een hands-on mentaliteit hebt;
 • De Nederlandse taal beheerst in woord en geschrift;
 • Cijfermatig inzicht hebt en Excel voor jou geen geheimen kent;
 • Beschikbaar bent voor minimaal 32 uur per week.


WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Je kunt je ontwikkelen in een veelzijdige functie. Wij zijn een groeiende organisatie met innovatie als drijfveer. Ondernemen zit in ons DNA en mede daardoor blijven we groeien, innoveren en bieden wij volop kansen. Je hoeft ze alleen nog maar te pakken; er zijn volop doorgroeimogelijkheden binnen ons familiebedrijf. Naast hard werken, hoort ook plezier maken met elkaar! En daarom kun je naast een goed salaris een gaaf pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten!


Je kunt rekenen op:

 • Een marktconform salaris tussen de € 2.500,- tot € 3.200,- bruto per maand afhankelijk van kennis en kunde;
 • De kans om na jouw leertraject door te groeien tot bijv. Assistent Controller of Teamleider Finance;
 • Een Friends & Family membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants;
 • Een sportschoolabonnement/bedrijfsfitness (tegen een kleine vergoeding);
 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is.


LEER ONS KENNEN!

Van der Valk International BV (VDVI) is een holding, waartoe verschillende hotels in binnen- en buitenland behoren. Van der Valk International is ontstaan uit de Nuland-staak, de staak van Gerrit en Toos van der Valk. Tot de holding behoren 10 Nederlandse hotels, Duitse hotels en een hotel in België, Spanje en Bonaire. En aangezien ondernemen in onze cultuur verankerd is, zijn wij voortdurend bezig met groei en uitbreiding. Ook zijn er andere succesvolle nevenbedrijven, zoals een partner in technische installaties; Techval, onze eigen boerderij Agro Nuland, Eiland van Maurik, de Nederlandse Vapiano restaurants en Van der Valk Vitaal.


KLAAR OM TE STARTEN?

Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Tijd om te solliciteren! Stuur jouw cv en motivatie brief in door op onderstaande 'solliciteren' button te klikken. Heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust contact op met Wouter Borst (Controller - 06-83339519) of Marie-Louise van Geelen (Recruitment Business Partner - 06-30267083).

of

Apply with Indeed onbeschikbaar