Skip to content

Teamleider Finance

Tiel, Gelderland, Nederland€ 3.000 - € 4.000 per maandFinance

Voor het allerleukste finance team binnen Van der Valk International zijn wij op zoek naar een Teamleider Finance. Wil jij onderdeel uitmaken van een succesvol bedrijf op het gebied van hotels, restaurants en andere participaties, met meerdere vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Spanje en het Caribisch gebied? Wegens uitbreiding zijn wij per direct op zoek naar een Teamleider Finance in de omgeving van Tiel.


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

Als Teamleider Finance is er meer mogelijk dan je denkt. Je grijpt je kans om alles over de financiële administratie van onze verschillende bedrijfsonderdelen, zowel in Nederland als in het buitenland, te leren. Als Teamleider Finance ben je onmisbaar in ons bedrijf, je geeft leiding aan het team van administratief medewerkers (3 personen) en steekt ook graag zelf de handen uit de mouwen.

In de rol van Teamleider Finance houd jij je bezig met het opstellen, reviewen en verbeteren van de maandrapportages en bespreekt deze met de stakeholders.

En verder:

 • Ben je verantwoordelijk voor de jaarafsluitingen;
 • Geef je gevraagd en ongevraagd advies met betrekking tot de huidige procedures en het doen van eventuele verbetervoorstellen;
 • Fungeer jij als eerste aanspreekpunt op de afdeling financiële administratie van het Support Office.

WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?

Je zit vol energie en vindt het leuk om orde en structuur te scheppen in de diversiteit aan werkzaamheden en processen. Jij staat stevig in jouw schoenen en bent voor jouw team en stakeholders een betrouwbaar aanspreekpunt. Je hebt zelfkennis, bent kritisch en van nature een echte doorzetter. Je bent in staat om op inspirerende wijze jouw team te coachen en motiveren en haalt dagelijks het beste bij jouw team naar boven.

In de functie van Teamleider Finance ontvang je veel vrijheid om deze nog verder in te richten; we vertrouwen op de ervaring die jij meebrengt.

Daarnaast is het fijn als je;

 • In het bezit bent van minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Finance & Control of vergelijkbaar;
 • Een aantal jaar werkervaring hebt in een vergelijkbare, coördinerende functie;
 • De Nederlandse en Engelse taal uitstekend beheerst;
 • Discreet en accuraat bent en in staat bent om in oplossingen te denken;
 • Beschikbaar bent voor 36 - 40 uur per week.


WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Je kunt je ontwikkelen in een veelzijdige functie. Wij zijn een groeiende organisatie met innovatie als drijfveer. Ondernemen zit in ons DNA en mede daardoor blijven we groeien en innoveren en bieden wij volop kansen. Je hoeft ze alleen nog maar te pakken, er zijn volop doorgroeimogelijkheden binnen ons familiebedrijf. Naast hard werken, hoort ook plezier maken met elkaar! En daarom kun je naast een goed salaris een ontzettend gaaf pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden van ons verwachten!

Je kunt rekenen op:

 • Een marktconform salaris tussen de €3.000,- tot €4.000,- bruto per maand afhankelijk van kennis en kunde;
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • Een Friends & Family membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants;
 • Een sportschoolabonnement/bedrijfsfitness (tegen een kleine vergoeding);
 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is.

LEER ONS KENNEN!

Van der Valk International BV (VDVI) is een holding, waartoe verschillende hotels in binnen- en buitenland behoren. Van der Valk International is ontstaan uit de Nuland-staak, de staak van Gerrit en Toos van der Valk. Tot de holding behoren 9 Nederlandse hotels, een aantal Duitse hotels, 1 in België, 1 in Spanje en 1 op het prachtige eiland Bonaire. En aangezien ondernemen in ons DNA zit, zijn wij volop bezig met uitbreiden.

Ook zijn er andere succesvolle nevenbedrijven en co-creaties, zoals onder andere een partner in technische installaties; Techval, onze eigen boerderij Agro Nuland, EVM19, de Nederlandse Vapiano restaurants en Van der Valk Vitaal.


KLAAR OM TE STARTEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Stuur jouw cv en motivatie brief in door op onderstaande 'solliciteren' button te klikken. Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan gerust contact op met Wouter Borst (Controller - 06-83339519) of 
Marie-Louise van Geelen (Recruitment Business Partner - 06-30267083).


Hopelijk tot snel!

of