Skip to content

Senior Servicedesk Engineer (Tiel)

Nederland, Gelderland, TielSupport Office

Ben jij op zoek naar een baan in de ICT bij een dynamische organisatie, waar aandacht is voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling? Vind je het leuk om onderdeel te zijn van een hecht team? Ben je dienstverlenend, communicatief vaardig en beschik je daarnaast ook nog over een proactieve en flexibele instelling? Kom dan werken bij het grootste horeca familiebedrijf van Nederland!  


Senior Servicedesk Engineer

Als Senior Servicedesk Engineer bij Van der Valk International is er meer mogelijk dan je denkt. Met jouw expertise in dit vakgebied lever je een grote bijdrage aan de ontwikkeling van ons familiebedrijf. 

Ter uitbreiding van ons Nederlandse team zijn we op zoek naar een Senior Servicedesk Engineer, iemand die de schakel is tussen de engineers en de supportmedewerkers. Naast het onderhouden van onze systemen ben je samen met het supportteam bezig met het oplossen van verschillende incidenten. De focus ligt daarbij op communicatie en opvolging richting onze medewerkers. 

Jouw standplaats is in principe in Hotel Tiel, maar in deze allround functie ben jij werkzaam voor alle hotels van Van der Valk International. Dit doe je zowel op afstand als op locatie.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over MBO+ werk-en denkniveau en een relevante ICT-opleiding;
  • Je hebt een aantal jaar ICT ervaring opgedaan binnen een dynamische omgeving;
  • Je hebt kennis van het werken met een Microsoft georiënteerde Enterprise omgeving;
  • Van nature ben je leergierig en nieuwsgierig naar de nieuwste technologieën;
  • Je vindt het leuk om zelfstandig en proactief te werk te gaan en hebt een servicegerichte houding;
  • Je bent oplossingsgericht, communicatief vaardig en een echte teamplayer;
  • Je bent in het bezit van Rijbewijs B;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;
  • Beheersing van de Duitse taal is een pré.

Wat wij bieden

Naast goede arbeidsvoorwaarden zoals een marktconform salaris, pensioenregeling en 25 vakantiedagen, korting op hotelovernachtingen en mogelijkheden voor bedrijfsfitness, bieden wij een functie met volop uitdaging en afwisseling binnen een informeel en compact team. Een gezellige werksfeer met teamwork als basis van het succes. Van der Valk International is een groeiende organisatie met innovatie als drijfveer. Daarnaast bieden wij volop doorgroeimogelijkheden en omdat ondernemen in ons DNA zit liggen er genoeg kansen. Je hoeft ze alleen nog maar te pakken.


Wie zijn wij?

Van der Valk International BV (VDVI) is een holding, waartoe verschillende hotels in binnen- en buitenland behoren. Van der Valk International is ontstaan uit de Nuland-staak, de staak van Gerrit en Toos van der Valk. Tot de holding behoren 9 Nederlandse hotels, een aantal Duitse hotels, 1 in België, 1 in Spanje en 1 op het prachtige eiland Bonaire. En aangezien ondernemen in ons DNA zit, zijn wij volop bezig met uitbreiden.

Ook zijn er andere succesvolle nevenbedrijven en co-creaties, zoals onder andere een partner in technische installaties; Techval, onze eigen boerderij Agro Nuland, EVM19, de Nederlandse Vapiano restaurants en Van der Valk Vitaal.

Interesse?

Stuur dan je CV en korte motivatie naar Koos Kaarsgaren – IT Manager en solliciteer via onderstaande button. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

of