Skip to content

Recruitment Marketeer

Amersfoort, Gelderland, Nederland€ 3.000 - € 3.900 per maandMarketing

Het is woensdagmiddag en je hebt nét een brainstormsessie achter de rug voor een nieuwe wervingscampagne. Je bruist van de energie en nieuwe ideeën en gaat direct aan de slag met het uitwerken van een aantal gave TikTok posts waarmee je die talenten binnentrekt! De volgende dag start je met een overleg op kantoor in Amersfoort, om de status van alle openstaande vacatures te bespreken en te kijken waar je kunt optimaliseren. Na de lunch maak je een planning om nieuwe content te creëren. Ook ga je aan de slag met een analyse van de arbeidsmarkt en werk je aan het arbeidscommunicatieplan om de online doelgroep beter te bereiken en de beste kandidaat beleving te bieden.


Het juiste talent door de juiste campagne op de juiste plek!


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

Als Recruitment Marketeer ben je verantwoordelijk voor het opbouwen, inrichten en beheren van onze online wervingscampagnes. Je werkt hierin nauw samen met de recruiters, zij zijn jouw voornaamste sparringpartners. Je creëert creatieve, succesvolle campagnes op basis van hun input en doelstellingen. De huidige strategieën zijn niet in beton gegoten, dus het is jouw taak om een strategisch plan te maken dat past bij onze organisatie. Ook analyseer je data uit voorgaande campagnes om nieuwe campagnes te optimaliseren. Je bent kritisch en vraagt jezelf af of we het juiste verhaal vertellen en de juiste doelgroep bereiken. Je volgt het snel veranderende medialandschap op de voet en zorgt voor de juiste mediamix. Je bewaakt de werking van de verschillende platformen en bent verantwoordelijk voor de continuïteit, optimalisatie en innovatie.


 • Je begrijpt de kracht van een eerlijk verhaal en neemt dit mee in jouw plannen.
 • Je analyseert data uit markt- en doelgroeponderzoek, campagnes en onze careersite en deelt jouw insights met het team, het MT en relevante stakeholders.
 • Jij bent een kei met tools zoals Google Analytics, LinkedIn Campaign Manager en je krijgt energie van het doorgronden van nieuwe systemen.
 • Je bouwt onze media(kanalen) mix uit op basis van relevantie voor de doelgroep.

WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding en minstens 2 jaar aantoonbare ervaring als online marketeer, waarbij je verschillende succesvolle campagnes op je naam hebt staan;
 • Je ademt online marketing en hebt een sterke affiniteit met recruitment;
 • Je bent communicatief vaardig en weet mensen mee te nemen in jouw ideeën en overtuigingen;
 • Je werkt gestructureerd en weet overzicht te bewaken, ook als je meerdere projecten tegelijk moet managen;
 • Je brengt creativiteit mee en bent altijd op zoek naar mogelijkheden om te vernieuwen;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar en woonachtig in de omgeving van Amersfoort.


WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Teamwork is de basis van ons succes. Met elkaar zorgen wij elke dag voor een fantastische gastbeleving. Gastvrijheid betekent voor ons dat we nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten met een glimlach de deur uitgaan. En dat is dankzij de energie en het talent van onze collega’s, samen zorgen we voor een goede uitstraling van de organisatie.

Werken bij Van der Valk International B.V. betekent; werken in de meest sfeervolle omgeving, met de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. Natuurlijk maken we ook veel plezier, met elkaar!

Daarnaast kun je in ieder geval rekenen op:

 • Een salaris tussen de €3.000,- en €3.900,-, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten;
 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is;
 • Korting op hotelovernachtingen en je rekening in de restaurants bij Van der Valk;
 • Een sportschoolabonnement/bedrijfsfitness;
 • Gezellige personeelsborrels.


LEER ONS KENNEN!

Van der Valk International BV (VDVI) is een holding, waartoe verschillende hotels in binnen- en buitenland behoren. Van der Valk International is ontstaan uit de Nuland-staak, de staak van Gerrit en Toos van der Valk. Tot de holding behoren 9 Nederlandse hotels, een aantal Duitse hotels, 1 in België, 1 in Spanje en 1 op het prachtige eiland Bonaire. En aangezien ondernemen in ons DNA zit, zijn wij volop bezig met uitbreiden.

Ook zijn er andere succesvolle nevenbedrijven en co-creaties, zoals onder andere een partner in technische installaties; Techval, onze eigen boerderij Agro Nuland, EVM19, de Nederlandse Vapiano restaurants en Van der Valk Vitaal.


KLAAR OM TE STARTEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Stuur jouw cv en motivatie brief in door op onderstaande 'solliciteren' button te klikken.

Hopelijk tot snel!

of