Skip to content

Recruitment Marketeer

Amersfoort, Utrecht, Nederland€ 3.000 - € 4.000 per maandMarketing

Het is woensdagmiddag en je hebt nét een brainstormsessie achter de rug voor een nieuwe wervingscampagne. Je bruist van de energie en nieuwe ideeën en gaat direct aan de slag met het uitwerken van een aantal gave Instagram- en TikTok posts waarmee je talenten binnentrekt! De volgende dag start je met een overleg op kantoor in Amersfoort, om de status van alle openstaande vacatures te bespreken en te kijken waar je kunt optimaliseren. Na de lunch maak je een planning om nieuwe content te creëren. Ook ga je aan de slag met een analyse van de arbeidsmarkt en werk je aan het arbeidscommunicatieplan om de online doelgroep beter te bereiken en de beste kandidaat beleving te creëren.


Het juiste talent door de juiste campagne op de juiste plek!


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

Als Recruitment Marketeer ben je verantwoordelijk voor het opbouwen, inrichten en beheren van onze online wervingscampagnes. Je werkt hierin nauw samen met de recruiters, zij zijn jouw voornaamste sparringpartners. Je creëert creatieve, succesvolle campagnes op basis van hun input en doelstellingen.


De huidige strategieën zijn niet in beton gegoten, dus het is jouw taak om een strategisch plan te maken dat past bij onze organisatie. Ook analyseer je data uit voorgaande campagnes om nieuwe campagnes te optimaliseren. Je bent kritisch en vraagt jezelf af of we het juiste verhaal vertellen en de juiste doelgroep bereiken. Je volgt het snel veranderende medialandschap op de voet en zorgt voor de juiste mediamix. Je bewaakt de werking van de verschillende platformen en bent verantwoordelijk voor de continuïteit, optimalisatie en innovatie.


En verder:

  • Je begrijpt de kracht van een eerlijk verhaal en neemt dit mee in jouw plannen;
  • Je analyseert data uit markt- en doelgroeponderzoek, campagnes en onze werkenbij.site en deelt jouw insights met het team, het MT en relevante stakeholders;
  • Jij bent een kei met tools zoals Google Analytics, LinkedIn Campaign Manager en je krijgt energie van het doorgronden van nieuwe systemen;
  • Je bouwt onze media(kanalen) mix uit op basis van relevantie voor de doelgroep.

WAAROM WIJ BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk International B.V. betekent; werken in de meest sfeervolle omgeving, met de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken, zowel voor als achter de schermen, hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. En naast hard werken, hoort ook plezier maken met elkaar! En daarom kun je naast een goed salaris een ontzettend gaaf pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden van ons verwachten!


Daarnaast kun je in ieder geval rekenen op:

  • Een salaris tussen € 3.000,- en € 4.000,- bruto per maand, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een Friends & Family membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants;
  • Een sportschoolabonnement/bedrijfsfitness (tegen een kleine vergoeding);
  • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is.


LEER ONS KENNEN

Van der Valk International BV (VDVI) is een holding, waartoe verschillende hotels in binnen- en buitenland behoren. Van der Valk International is ontstaan uit de Nuland-staak, de staak van Gerrit en Toos van der Valk. Tot de holding behoren 9 Nederlandse hotels, een aantal Duitse hotels, 1 in België, 1 in Spanje en 1 op het prachtige eiland Bonaire. En aangezien ondernemen in ons DNA zit, zijn wij volop bezig met uitbreiden.


Ook zijn er andere succesvolle participaties zoals onder andere Dunkin’ en Vapiano. Inmiddels zijn we uitgegroeid naar zo’n 60 Dunkin’ stores in Nederland en België en 10 Vapiano restaurants in Nederland, die zich voornamelijk bevinden in de grote binnensteden.


KLAAR OM TE STARTEN

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en lijkt het je een uitdaging én gezellig om samen met mij recruitment nog verder te professionaliseren? Stuur dan jouw cv in door op onderstaande 'solliciteren' button te klikken.


Heb je eerst nog wat vragen of wil je weten wat mijn ervaringen zijn so far? Neem dan gerust contact met mij op, je kunt mij bereiken op 06-30267083 (Marie-Louise van Geelen - Recruitment Business Partner).


See you soon!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar