Skip to content

Recruiter

Amersfoort, Utrecht, Nederland€ 2.750 - € 3.500 per maandHR

Als Recruiter binnen Van der Valk International verder bouwen aan recruitment, hoe leuk is dat?! Er is al veel geregeld maar er liggen nog veel mooie projecten om samen met onze Recruitment Business Partner op te pakken en die ultieme “candidate experience” te creëren.

WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

Eigenlijk teveel om op te noemen, als Recruiter binnen Van der Valk International leg jij het eerste contact met die hele leuke kandidaten en spreek je elke sollicitant die bij ons aan de slag wil gaan. De jobboards kennen geen geheimen voor jou maar ook offline ga jij je verdiepen in onze doelgroep en waar deze zich bevindt. De ene keer spreek je een Restaurantmanager voor het hotel in Leusden of een Recruitment Marketeer voor Amersfoort en de andere keer een HR Business Partner voor ons hotel in Hoorn. Je leest het al, je hoeft je bij ons geen moment te vervelen!

Om een goed beeld te krijgen welke kandidaat goed past op de functie en bij het DNA van onze hotels houd je vacature intakes met de betreffende hiringmanager en stel je aan de hand hiervan een pakkend wervingsprofiel op. Jij bent in de rol van Recruiter de sparringpartner van HR en de General Managers binnen de hotels van Van der Valk International op het gebied van instroom. Door jouw enthousiasme en professionaliteit weet jij ons als aantrekkelijke werkgever in de markt te zetten.

Een rol waarin je veel vrijheid krijgt om je functie in te richten; we vertrouwen op de ervaring die jij meebrengt.

Je komt te werken binnen het team HR en je zal veel vanuit onze hotels in Tiel en Amersfoort werken, maar je bent waar nodig natuurlijk ook veel te vinden bij de andere hotels binnen Van der Valk International.


En verder:

 • Bied je proactief ondersteuning aan de hotels (en de overige nevenbedrijven) op het gebied van werving&selectie;
 • Werk je aan het opbouwen van een nauwe samenwerking met onze afdeling marketing voor het bedenken van gerichte wervingscampagnes;
 • Houd je je bezig met het aanboren en onderhouden van een relevant netwerk, denk hierbij aan o.a. de lokale UWV’s, scholen en het SBB.

WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU

Jij zit vol met energie, staat sterk in je schoenen en bent een betrouwbaar aanspreekpunt voor onze collega’s en kandidaten. Jij bent in staat om goed te luisteren en de vraag achter de vraag te achterhalen zodat je in staat bent die ene, juiste kandidaat te vinden die zich voor langere tijd aan ons zal binden. Jij bent in staat om op een vlotte en enthousiaste manier het 1e contact te leggen en bent een ambassadeur voor onze organisatie.


Daarnaast is het fijn als je:

 • Een aantal jaar werkervaring meebrengt als allround Recruiter;
 • Beschikt over een hbo werk- en denkniveau;
 • Bekend bent met het werken met Recruitee maar dit is geen must;
 • Een zelfstarter bent, representatief en communicatief sterk (een 1e indruk maak je tenslotte maar 1 keer);
 • Gewend bent te schakelen met meerdere stakeholders;
 • Beschikbaar bent tussen de 32 en 40 uur per week.


WAAROM WIJ BIJ VAN DER VALK STRALEN

Werken bij Van der Valk International B.V. betekent; werken in de meest sfeervolle omgeving, met de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken, zowel voor als achter de schermen, hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. En naast hard werken, hoort ook plezier maken met elkaar! En daarom kun je naast een goed salaris een ontzettend gaaf pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden van ons verwachten!

Daarnaast kun je in ieder geval rekenen op:

 • Een salaris tussen € 2.750,- en € 3.500,- bruto per maand, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten;
 • Een lease auto, laptop en telefoon van de zaak;
 • Een Friends & Family membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants;
 • Een sportschoolabonnement/bedrijfsfitness (tegen een kleine vergoeding);
 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is.


LEER ONS KENNEN

Van der Valk International BV (VDVI) is een holding, waartoe verschillende hotels in binnen- en buitenland behoren. Van der Valk International is ontstaan uit de Nuland-staak, de staak van Gerrit en Toos van der Valk. Tot de holding behoren 9 Nederlandse hotels, een aantal Duitse hotels, 1 in België, 1 in Spanje en 1 op het prachtige eiland Bonaire. En aangezien ondernemen in ons DNA zit, zijn wij volop bezig met uitbreiden.
Ook zijn er andere succesvolle nevenbedrijven en co-creaties, zoals onder andere een partner in technische installaties; Techval, onze eigen boerderij Agro Nuland, EVM19, de Nederlandse Vapiano restaurants en Van der Valk Vitaal.

KLAAR OM TE STARTEN

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en lijkt het je een uitdaging én gezellig om samen met mij recruitment nog verder te professionaliseren? Stuur dan jouw cv in door op onderstaande 'solliciteren' button te klikken.

Heb je eerst nog wat vragen of wil je weten wat mijn ervaringen zijn so far? Neem dan gerust contact met mij op, je kunt mij bereiken op
06-30267083 (Marie-Louise van Geelen - Recruitment Business Partner). See you soon!

of