Overslaan naar content

Recruiter

Op locatie
 • De Meern, Utrecht, Nederland
€ 2.664 - € 3.659 per maandRecruitment

Recruiter voor DUNKIN’ hoe gaaf is dat?! De rol van Recruiter is nieuw binnen DUNKIN’ dus voor jou als Recruiter liggen er volop uitdagingen en kansen. Door jouw enthousiasme en professionaliteit weet jij ons als aantrekkelijke werkgever in de markt te zetten.


DUNKIN’ valt onder de holding Van der Valk International BV (VDVI). De Recruiter komt functioneel in het HR team van Van der Valk International (VDVI) te werken, hiërarchisch val je onder de HR Manager van DUNKIN’.


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

Eigenlijk teveel om op te noemen, als Recruiter binnen DUNKIN’ leg jij het eerste contact met die hele leuke kandidaten en spreek je elke sollicitant die bij ons aan de slag wil gaan. De jobboards kennen geen geheimen voor jou maar ook offline ga jij je verdiepen in onze doelgroep en waar deze zich bevindt.


De ene keer spreek je een Medewerker Barista voor de vestiging in Amsterdam en de volgende keer ben je op zoek naar een Storemanager voor Roermond en denk je mee in de stappen bij het werven van bijvoorbeeld een nieuwe Content Marketeer. Je leest het al, jij hoeft je bij ons geen moment te vervelen! Elke vestiging van DUNKIN’ is uniek en jij vindt het belangrijk dat je de cultuur per vestiging goed kent, waardoor je de juiste matches maakt. Daarom besteed je veel aandacht aan het opbouwen van een goede relatie met de Regio- en Storemanagers. Door het zorgvuldig screenen van de kandidaten weet jij welke kandidaat in welk team past.


Samen met de Recruitment Business Partner en de Recruitment Marketeer maken jullie creatieve plannen om nieuwe medewerkers te werven. Denk aan het opzetten van een nieuwe referral actie of het efficiënter maken van de candidate journey, er liggen veel kansen op jou te wachten die jij mag uitwerken. Ook ondersteun je het HR-team bij het organiseren van de sollicitatiedagen en draai je mee in de gesprekken.


Een rol waarin je veel vrijheid krijgt om je functie in te richten; we vertrouwen op de ervaring die jij meebrengt.


En verder:

 • Het voeren van vacature intakes met de hiringmanagers waarna jij een pakkende vacaturetekst schrijft en post op de diverse kanalen;
 • Werk je aan het opbouwen van een nauwe samenwerking met onze afdeling marketing voor het bedenken van gerichte wervingscampagnes;
 • Houd je je bezig met het aanboren en onderhouden van een relevant netwerk, denk hierbij aan o.a. scholen en het SBB.

WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU

Jij zit vol energie, staat sterk in je schoenen en bent een betrouwbaar aanspreekpunt voor onze collega’s en kandidaten. Jij bent in staat om goed te luisteren en de vraag achter de vraag te achterhalen zodat je in staat bent die ene, juiste kandidaat te vinden die zich voor langere tijd aan ons zal binden. Jij bent in staat om op een vlotte en enthousiaste manier het 1e contact te leggen en bent een ambassadeur voor onze organisatie.


Daarnaast is het fijn als je:

 • Een aantal jaar werkervaring meebrengt als allround Recruiter. Denk hierbij o.a. aan het schrijven van vacatureteksten, searchen op jobboards en LinkedIn en het voeren van gesprekken;
 • Ervaring hebt met het posten van berichten en vloggen op social media (Facebook, Insta, Tiktok etc.);
 • Een zelfstarter bent, representatief en communicatief sterk (een 1e indruk maak je tenslotte maar 1 keer);
 • Gewend bent te schakelen met meerdere stakeholders;
 • Beschikbaar bent tussen de 32 en 40 uur per week.


WAAROM WIJ BIJ DUNKIN’ STRALEN

Werken bij DUNKIN’ betekent; werken in de meest sfeervolle omgeving, met de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken, zowel voor als achter de schermen, hard om ervoor te zorgen dat onze klanten met volle teugen genieten van hun donut en koffie. En naast hard werken, hoort ook plezier maken met elkaar! En daarom kun je naast een goed salaris een ontzettend gaaf pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden van ons verwachten!


Daarnaast kun je in ieder geval rekenen op:

 • Een salaris tussen € 2.664,- en € 3.659,- bruto per maand, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten;
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een prachtige werkplek met de lekkerste donuts en koffie;
 • Een Friends & Family membercard die jou korting geeft op o.a. onze donuts, de meest verse pasta’s, overnachtingen in onze hotels en in onze restaurants;
 • Een sportschoolabonnement/bedrijfsfitness (tegen een kleine vergoeding);
 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is.


LEER ONS KENNEN

DUNKIN’ (voormalig DUNKIN’ Donuts) is een van oorsprong Amerikaanse bakkerij- en koffieketen. Het bedrijf is opgericht in opgericht in 1950, telt meer dan 12.200 vestigingen in 45 landen wereldwijd en draait grotendeels op franchise-deelnemers. Europa telt 240 DUNKIN’ winkels. In Nederland werd de eerste DUNKIN’ store begin 2017 geopend en in België gingen de deuren voor het eerst in 2020 open. DUNKIN’ was klaar om Nederland en België te veroveren.


KLAAR OM TE STARTEN

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Stuur dan jouw cv in door op onderstaande 'solliciteren' button te klikken. Heb je eerst nog wat vragen of wil je weten wat mijn ervaringen zijn so far? Neem dan gerust contact met mij op, je kunt mij bereiken op 06-34621811 (Mirjam van Leeuwen – HR Manager). See you soon!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar