Skip to content

Personal Assistant

Nederland, Limburg, Nieuw- BergenSupport Office

Personal Assistent

Van der Valk International is een holding waaraan 23 hotels en nevenbedrijven in binnen- en buitenland verbonden zijn. Van der Valk International is ontstaan uit de Nuland-staak, de staak van Gerrit en Toos van der Valk. Tot de Nuland-staak behoren 7 Nederlandse en 12 Duitse hotels, 2 in België, 1 in Spanje en 1 op het prachtige eiland Bonaire. Daarnaast zijn er andere succesvolle nevenbedrijven en co-creaties die vallen onder de activiteiten van de Nuland-staak. Al met al bloeiende en inspirerende hospitality in beweging!

Voor één van onze bestuursleden, welke opereert vanuit Nieuw Bergen (L), zijn wij op zoek naar een Personal Assistent M/V met financiële affiniteit.

Als Personal Assistent ben je onmisbaar in ons bedrijf. Je bent samen met een aantal anderen de spin in het web van het bestuur en bent sparringpartner van het desbetreffende bestuurslid. Je bent werkzaam in een veelzijdige werkomgeving, waar de werkzaamheden uiteenlopen van het beheren van de agenda/mailbox tot het maken van financiële overzichten. Veel werkzaamheden van een Personal Assistent zijn gebonden aan deadlines en eisen een hoge mate van nauwkeurigheid.

Wat ga je doen?

Jij zorgt ervoor dat ons bestuurslid zijn tijd op de meest effectieve en efficiënte manier benut. Je beheert zijn agenda, handelt inkomende en uitgaande communicatie af, bereidt de afspraken voor en dat op zich is al een hele uitdaging. Daarnaast plan- en organiseer je meetings en hierin verwachten wij een hoge mate van oplossingsgerichtheid en zelfstandigheid. Je houdt zijn mailbox bij, stelt prioriteiten, kijkt wat je zelf op kunt pakken of stuurt mails door om acties uit te zetten. Je boekt zijn reizen, houdt de prive administratie bij, notuleert bij vergaderingen/afspraken en volgt de acties op. Dit alles moet je óók in het Duits kunnen.

Wie zoeken wij?

Het betreffende bestuurslid is o.a. verantwoordelijk voor hotels in Nederland, Duitsland en Bonaire gelieerd aan Van der Valk International B.V. Vloeiend Duits spreken en wonen aan de Duitse grens is daarom ook een pré. Je gaat mee op afspraken, bent daarin flexibel en je bent minimaal 40 uur beschikbaar. Je bent niet bang initiatief te nemen/proactief te zijn, ontzorgt en faciliteert graag en kunt goed omgaan met ad hoc werkzaamheden. Je bent betrouwbaar en discreet en werkt accuraat. Je hebt HBO werk- en denkniveau gezien de diversiteit en complexiteit van de onderwerpen waar het bestuurslid zich mee bezig houdt. Dat kan ook betrekking hebben op zowel financiële als juridische vraagstukken. Daarom is een financiële/economische achtergrond en werkervaring ideaal.

Wie zijn wij?

Van der Valk is een ambitieus familiebedrijf met hotels in binnen- en buitenland. Zoals je wellicht gemerkt hebt, blijven wij vernieuwen en staan wij garant voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij werken vanuit een jarenlange traditie waarin één ding altijd centraal staat: tevreden gasten. Samen zijn we één team. Door onze passie voor horeca, bieden wij onze gasten met een grote glimlach de ultieme gastenbeleving.

Wat bieden wij?

  • Je hebt een veelzijdige functie waarbij veel ruimte is voor eigen initiatief binnen een oplossingsgericht familiebedrijf.
  • Je ontvangt een uitstekend salaris op basis van jouw achtergrond en ervaring.
  • Verder ontvang je een family and friends pas die jou korting geeft op overnachtingen en in de restaurants bij verschillende van der Valk hotels in binnen- en buitenland.

Wil je reageren of meer informatie?

Klik dan onderstaand op de knop ‘solliciteren’, wij zien je reactie graag tegemoet.


Van der Valk International

Van der Valk International maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Onder Van der Valk International vallen een aantal hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen 8 hotels in Nederland, 10 Hotels in Duitsland, 1 Hotels in België, 1 Hotel in Spanje en 1 Hotel op Bonaire.

of