Skip to content

Junior Teamleider Finance Dunkin'

Tiel, Gelderland, Nederland€ 3.250 - € 4.250 per maandSupport Office

Voor het allerleukste Finance team zijn wij op zoek naar een Junior Teamleider Finance. Als Junior Teamleider Finance word jij, samen met jouw team, verantwoordelijk voor de administratie van Dunkin’-groep (hierna: Dunkin’).


Dunkin’ (voormalig Dunkin’ Donuts), opgericht in 1950, telt meer dan 12.200 vestigingen in 45 landen wereldwijd, waarvan 240 winkels in Europa. Het bedrijf draait grotendeels op franchise-deelnemers. Dunkin’ opende aan het begin van 2017 de eerste Dunkin’-store in Nederland en in 2020 de eerste in België. Het bedrijf kondigt aan dat het op het punt staat ‘om Nederland en België te veroveren'. De donuts worden gemaakt in een centrale bakkerij in De Meern en er wordt door het hele land thuisbezorgd.


Van der Valk International B.V. (hierna: VDVI) heeft een meerderheidsbelang verkregen in Dunkin’ Nederland en België. Door de verwerving van Dunkin’ realiseert VDVI een belangrijk aspect van hun missie; een verdere totaalbeleving op gastronomisch gebied. Op dit moment heeft Dunkin’ 53 vestigingen in Nederland en 23 in België, met een groeiambitie voor de komende jaren.


Jouw standplaats in deze functie is ons hotel in Tiel en je rapporteert aan de Manager Accounting & Reporting.


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

Als Junior Teamleider Finance ga jij samen met jouw team de gehele financiële administratie van Dunkin’ verzorgen. Het team bestaat uit 2 Financieel Administratief Medewerkers en jij fungeert voor hen als vraagbaak. Je werkt zelf net zo hard mee, jullie doen het echt samen.


Daarnaast ben je in jouw rol van Junior Teamleider Finance verantwoordelijk voor de analyses op de cijfers, maandrapportages en jaarafsluitingen. Je speelt een belangrijke rol bij de cashflow prognoses en het opstellen van de budgetten.


En verder:

 • Fungeer jij als eerste aanspreekpunt binnen de organisatie als het gaat om de financiële administratie van Dunkin’;
 • Houd jij je bezig met het opstellen, reviewen en verbeteren van de maandrapportages en bespreekt deze met jouw stakeholders;
 • Geef je gevraagd en ongevraagd advies met betrekking tot de huidige procedures en het doen van eventuele verbetervoorstellen.

WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?

Je zit vol energie en bent toe aan een volgende stap in jouw carrière. Jij vindt het leuk om orde en structuur te scheppen in de diversiteit aan werkzaamheden en processen. Je staat stevig in jouw schoenen en bent voor het team en stakeholders een betrouwbaar aanspreekpunt. Je hebt zelfkennis, bent kritisch en van nature een echte doorzetter.


In de functie van Junior Teamleider Finance ontvang je veel vrijheid om deze nog verder in te richten en jezelf te ontwikkelen.


Daarnaast is het fijn als je:

 • In het bezit bent van minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Finance & Control of vergelijkbaar;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring hebt in een financiële rol;
 • De Nederlandse en Engelse taal uitstekend beheerst;
 • Discreet en accuraat bent en in staat bent om in oplossingen te denken;
 • Beschikbaar bent voor 36 - 40 uur per week.


WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN?

Je kunt je ontwikkelen in een veelzijdige functie. Wij zijn een groeiende organisatie met innovatie als drijfveer. We blijven groeien en innoveren en bieden volop kansen. Je hoeft ze alleen nog maar te pakken, er zijn volop doorgroeimogelijkheden binnen ons familiebedrijf. Naast hard werken, hoort ook plezier maken met elkaar! En daarom kun je naast een goed salaris een ontzettend gaaf pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden van ons verwachten!


Je kunt rekenen op:

 • Een salaris tussen de € 3.250,- tot € 4.250,- bruto per maand afhankelijk van kennis en kunde;
 • Een reiskostenvergoeding van 0,21 cent per kilometer vanaf 10 km enkele reis;
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • Een Friends & Family membercard die jou korting geeft op o.a. onze donuts bij Dunkin’, de meest verse pasta’s bij Vapiano, overnachtingen in onze Van der Valk hotels en in onze restaurants;
 • Een sportschoolabonnement/bedrijfsfitness (tegen een kleine vergoeding);
 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is;
 • Gezelligheid in de vorm van vrijmibo’s en bedrijfsuitjes.


LEER ONS KENNEN!

VDVI is een holding, waartoe verschillende hotels in binnen- en buitenland behoren. VDVI is ontstaan uit de Nuland-staak, de staak van Gerrit en Toos van der Valk. Tot de holding behoren 9 Nederlandse hotels, een aantal Duitse hotels, 1 in België, 1 in Spanje en 1 op het prachtige eiland Bonaire. En aangezien ondernemen in ons DNA zit, zijn wij volop bezig met uitbreiden.


Ook zijn er andere succesvolle nevenbedrijven en co-creaties, zoals onder andere een partner in technische installaties Techval, onze eigen boerderij Agro Nuland, Eiland van Maurik, de Nederlandse Vapiano restaurants, Dunkin’ en Van der Valk Vitaal.


KLAAR OM TE STARTEN?

Ben je enthousiast geworden van deze functie? Tijd om te solliciteren! Stuur jouw cv en motivatie brief in door op onderstaande 'solliciteren' button te klikken.


Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan gerust contact op met Wouter Borst (Manager Accounting & Reporting - 06-83339519) of Marie-Louise van Geelen (Recruitment Business Partner - 06-30267083).

of

Apply with Indeed onbeschikbaar