Skip to content

Junior Financieel Medewerker

Tiel, Gelderland, Nederland€ 1.900 - € 2.300 per maandFinance

Als Junior Financieel Administratief Medewerker werk je samen met je collega’s van de afdeling Finance & Control indirect aan een optimale gastbeleving bij het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. In deze rol houd jij je bezig met de financiële administratie van de 9 Nederlandse hotels binnen Van der Valk International. Je komt te werken in een groot en vooral gezellig team waar je te allen tijde kunt sparren met jouw collega’s. 


De standplaats voor deze functie is het kantoor in ons hotel te Tiel.


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

Als Junior Financieel Administratief Medewerker zul je verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van diverse verschillende financiële administratieve taken om ervoor te zorgen dat de financiële processen van onze hotels soepel verlopen. Denk hierbij o.a. aan het verwerken van inkoopfacturen, verkoopfacturen, bankmutaties, kassen en declaraties.


En verder:

 • Controleer je grootboekadministraties en tussenrekeningen;
 • Ondersteun je bij periodieke afsluitingen van de Nederlandse hotels binnen Van der Valk International;
 • Constateer je bijzonderheden in het proces en communiceer je deze met jouw team.

WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?

Jij staat aan het begin van jouw financiële carrière en je staat te popelen om je verder te ontwikkelen in dit vakgebied. Jij werkt graag binnen een gevarieerd en fijn team, waar teamwork de basis van succes is.


Daarnaast is het fijn als je:

 • In het bezit bent van minimaal een afgeronde, financiële Mbo4-opleiding;
 • Relevante stage-ervaring in een soortelijke rol meebrengt;
 • Nauwkeurig bent, oog hebt voor detail en in staat bent om in oplossingen te denken;
 • Beschikbaar bent voor 32 - 40 uur per week.


WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Je kunt je ontwikkelen in een veelzijdige functie. Ondernemen zit in ons DNA en mede daardoor blijven we groeien en innoveren en bieden wij volop kansen. Je hoeft ze alleen nog maar te pakken, er zijn volop doorgroeimogelijkheden binnen ons familiebedrijf. Naast hard werken, hoort ook plezier maken met elkaar! En daarom kun je naast een goed salaris een ontzettend gaaf pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden van ons verwachten!


Je kunt rekenen op:

 • Een marktconform salaris tussen € 1.900,- en € 2.300,- bruto per maand;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Studiemogelijkheden op maat zodat jij jezelf kunt ontwikkelen binnen onze organisatie;
 • Een Friends & Family membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants;
 • Een sportschoolabonnement/bedrijfsfitness (tegen een kleine vergoeding);
 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is.


LEER ONS KENNEN!

Van der Valk International BV (VDVI) is een holding, waartoe verschillende hotels in binnen- en buitenland behoren. Van der Valk International is ontstaan uit de Nuland-staak, de staak van Gerrit en Toos van der Valk. Tot de holding behoren 9 Nederlandse hotels, een aantal Duitse hotels, 1 in België, 1 in Spanje en 1 op het prachtige eiland Bonaire. En aangezien ondernemen in ons DNA zit, zijn wij volop bezig met uitbreiden.


Ook zijn er andere succesvolle nevenbedrijven en co-creaties, zoals onder andere een partner in technische installaties; Techval, onze eigen boerderij Agro Nuland, EVM19, de Nederlandse Vapiano restaurants, Dunkin’ in Nederland en België en Van der Valk Vitaal.


KLAAR OM TE STARTEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Stuur jouw cv en motivatie brief in door op onderstaande 'Solliciteren' button te klikken.


Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan gerust contact op met Julian de Vries (Teamleider Finance – 06-10030087) of Marie-Louise van Geelen (Recruitment Business Partner - 06-30267083).

of

Apply with Indeed onbeschikbaar