Skip to content

HR STAGE

Nederland, Utrecht, AmersfoortHR

HR-STAGIAIR(E)

Ben jij op zoek naar een uitdagende een leerzame stageplek? Trekt de hotellerie jou aan en zou je graag willen ontdekken hoe het er op het Support Office van Van der Valk International aan toe gaat? Vanaf juni zijn wij opzoek naar een nieuwe HR-Stagiair(e) die ons komt versterken op ons kantoor in Amersfoort.


Van der Valk International

Een HR-stage binnen het Support Office van Van der Valk International is een stage binnen het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Deze omgeving creëert voor jou als stagiair(e) een hoop kansen en ontwikkelingsmogelijkheden. Jouw groei staat voorop!


De stage

Binnen deze stage zal je onderdeel worden van ons gezellige HR-team. Ons HR-team bestaat uit een HR-Medewerker, een HR-project Adviseur, een HR-Adviseur en twee HR-Managers. Wij zijn recent verhuisd naar een splinternieuw en mooi kantoor in het Van der valk hotel Amersfoort-A1.

Tijdens deze stage zal jij je vooral bezighouden met diverse administratieve werkzaamheden en het contact met de medewerkers. Je ondersteunt bijvoorbeeld bij de werving & selectie activiteiten en bij het in dienst treden van nieuwe medewerkers en stagiaires.

In de praktijk betekent dit: het plannen van gesprekken, opstellen van contracten en het introduceren van een medewerker. En verder ga je aan de slag met de in-, door en uitstroomadministratie. Daarnaast lopen er verschillende interessante HR-projecten zoals de opening van onze nieuwe hotel in Gorinchem, het introduceren van een nieuw digitaal systeem in onze hotels en het versterken van ons vitaliteitsbeleid. Jij zal bij zulke projecten gezien worden als een volwaardig project-lid. Alles bij elkaar is deze stage heel divers!


Wie ben jij?

Je zit vol met energie en vindt het leuk om met jouw HR-collega(‘s) te zorgen voor een goed draaiende HR-afdeling. Je bent enthousiast, sociaal en je hebt zin in uitdagende stage. Integer handelen en geordend werken is voor jou vanzelfsprekend. Je kunt zelfstandig werken en je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in de horeca en het HR-vakgebied.

Je volgt een HBO-opleiding op het gebied van HRM of hotelschool en je bent op zoek naar een stageplaats voor minimaal 5 maanden.


Wat wij bieden

Je kunt je ontwikkelen tijdens deze veelzijdige stage. Wij zijn een groeiende organisatie met innovatie als drijfveer.

  • Je hebt een stage binnen een bedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is;
  • Tijdens deze stage leer je over alle facetten van onze HR-afdeling;
  • Je kunt gebruik maken van onze bedrijfsfitness voor een kleine vergoeding.


Lijkt deze stage jou leuk?

Solliciteer dan nu door jouw CV en motivatiebrief in te sturen via onderstaande knop ten aanzien van Kim, hopelijk tot snel!

Wie zijn wij?

Van der Valk International maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland en is een holding waartoe hotels in het binnen- en buitenland behoren. Het Support Office zit op twee plekken: in hotel Amersfoort-A1 waar jij zult stage lopen en in hotel Tiel waar een deel van onze medewerkers werkzaam zijn.


Onder Van der Valk International vallen 9 hotels in Nederland die wij ondersteunen: hotel Hoorn, hotel Amersfoort- A1, hotel Leusden-Amersfoort, hotel Lelystad, hotel Tiel, hotel Gorinchem, hotel 's-Hertogenbosch-Vught en hotel Nuland-’s-Hertogenbosch, hotel Noordwijk. Daarnaast nog 10 hotels in Duitsland, 1 hotel in België, 1 hotel in Spanje en 1 hotel op Bonaire.

of