Skip to content

Front End Developer Kovit

Amersfoort, Utrecht, Nederland

Als Front End Developer word je een belangrijke schakel in het ontwerp, de optimalisatie, de bouw en de documentatie van front-end functionaliteiten. Vanaf jouw eerste werkdag bij Kovit werk je mee aan het bedenken, ontwerpen en het produceren van het Kovit bestelplatform. Als Front End Developer werk je samen met andere ontwikkelaars in een hecht team.


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

In de rol van Front End Developer werk je samen met het ontwerpteam aan het omzetten van wireframes en mockups in interactieve en intuïtieve gebruikersinterfaces. Tevens ben je bezig met het implementeren van herbruikbare en modulaire componenten om de herbruikbaarheid en onderhoudbaarheid van de code te bevorderen.


Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de webapplicaties voor maximale prestaties, schaalbaarheid en compatibiliteit tussen verschillende browsers. In de functie van Front End Developer werk je ook nauw samen met het backend ontwikkelteam om API-vereisten te definiëren en te implementeren.


En verder:

 • Het integreren van front-end componenten met backend services en API's om een naadloze dataflow en functionaliteit te garanderen;
 • Het schrijven van unit- en integratietesten om software van hoge kwaliteit, zonder fouten te garanderen;
 • Blijf jij graag op de hoogte van de nieuwste trends, technologieën en ‘best practices’ in front-end ontwikkeling in de branche;
 • Deelnemen aan codebeoordelingen en het geven van constructieve feedback om de kwaliteit van de code en de naleving van coderingsnormen te waarborgen.

WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU

Jij bent een initiatiefrijke ICT-professional en je denkt graag mee over nieuwe functionaliteiten en het verbeteren van de processen. Je bent een echte zelfstarter en werkt goed zelfstandig, maar ook prima in een team. Je bent in staat goed te communiceren met technische én niet-technische collega’s en klanten. Jij bent in staat om ontwerpmodellen en wireframes te vertalen naar volledig functionele front-end code.


Daarnaast is het fijn als je:

 • Ervaring hebt op het gebied van Vue.js en React-Native.js frameworks en Javascript;
 • Ervaring hebt met moderne front-end build-tools en workflows (bijv. Node.js, Webpack, Babel, npm, yarn);
 • Inzicht hebt in responsieve ontwerpprincipes en ervaring met het bouwen van mobielvriendelijke applicaties;
 • Ervaring heb met versiebeheersystemen, bij voorkeur met Git;
 • Beschikbaar bent voor minimaal 36 uur per week.


WAAROM WIJ BIJ KOVIT STRALEN

Werken bij Kovit is werken in een klein en hecht team waar veel ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Naast hard werken, hoort ook plezier maken met elkaar! En daarom kun je naast een goed salaris een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden van ons verwachten!


Daarnaast kun je in ieder geval rekenen op:

 • Een meer dan goed salaris afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten;
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • 25 vakantiedagen op jaarbasis;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een werkomgeving waarin jij veel verantwoordelijkheid krijgt en wij vertrouwen op jouw expertise.


LEER ONS KENNEN

Van der Valk International BV (VDVI) is een holding, waartoe verschillende hotels in binnen- en buitenland behoren. Van der Valk International is ontstaan uit de Nuland-staak, de staak van Gerrit en Toos van der Valk. Tot de holding behoren 9 Nederlandse hotels, een aantal Duitse hotels, 1 in België, 1 in Spanje en 1 op het prachtige eiland Bonaire. En aangezien ondernemen in ons DNA zit, zijn wij volop bezig met uitbreiden.


Ook zijn er andere succesvolle participaties zoals onder andere Kovit. Kovit is in 2013 gestart met de 'bouw' van een innovatief inkoop platform voor de horeca. Onze Cloud software werkt niet alleen intuïtief in het dagelijkse gebruik maar levert ook een schat aan (eigen) data op. Binnen het team van Kovit herken je direct de ambities. We zijn innovatief, nieuwsgierig, doelgericht en flexibel. We hebben (en houden) een platte organisatie met korte lijnen en zijn bovenal eerlijk en direct, naar elkaar en natuurlijk naar onze klanten & partners.


KLAAR OM TE STARTEN

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Stuur dan jouw cv in door op onderstaande 'solliciteren' button te klikken.

Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan gerust contact op met Hans van der Zwet (Senior Developer/06-308 14 513). See you soon!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar