Skip to content

Financieel Administratief Medewerker Dunkin'

Tiel, Gelderland, Nederland€ 2.200 - € 3.500 per maandFinance

Als Financieel Administratief Medewerker ga jij je bezighouden met de financiële administratie van de Dunkin’-groep (hierna: Dunkin’).


Dunkin’ (voormalig Dunkin’ Donuts), opgericht in 1950, telt meer dan 12.200 vestigingen in 45 landen wereldwijd, waarvan 240 winkels in Europa. Het bedrijf draait grotendeels op franchise-deelnemers. Dunkin’ opende aan het begin van 2017 de eerste Dunkin’-store in Nederland en in 2020 de eerste in België. Het bedrijf kondigt aan dat het op het punt staat ‘om Nederland en België te veroveren'. Het assortiment smaken wordt continu uitgebreid. De donuts worden gemaakt in een centrale bakkerij in Utrecht en er wordt door het hele land thuisbezorgd.


Van der Valk International B.V. (hierna: VDVI) heeft een meerderheidsbelang verkregen in Dunkin’ Nederland en België. Door de verwerving van Dunkin’ realiseert VDVI een belangrijk aspect van hun missie; een verdere totaalbeleving op gastronomisch gebied. Op dit moment heeft Dunkin’ 53 vestigingen in Nederland en 23 in België, met een groeiambitie voor de komende jaren.


Jouw standplaats in deze functie is ons hotel in Tiel en je rapporteert aan de Teamleider Finance Dunkin’.


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

Als Financieel Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse financiële administratieve taken om ervoor te zorgen dat de financiële processen van onze 76 Dunkin’ stores (Nederland & België) soepel verlopen. Denk hierbij o.a. aan het verwerken van inkoopfacturen, verkoopfacturen, bankmutaties en declaraties.


Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor crediteuren- en debiteurenbeheer, denk hierbij aan het opstellen van facturen, het verwerken van betalingen en het versturen van betalingsherinneringen.


En verder:

 • Controleer je grootboekadministraties en tussenrekeningen;
 • Onderhoud je op prettige wijze contact met jouw Finance-collega’s, jouw stakeholders binnen Dunkin’ en met externe partijen zodat ze jou weten te vinden bij vragen en advies;
 • Constateer je bijzonderheden in het proces en communiceer je deze met jouw team.

WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?

Jij hebt inmiddels een paar jaar ervaring op Finance gebied en je staat te popelen om je een stap verder te ontwikkelen in dit vakgebied. Jij werkt graag binnen een gevarieerd en fijn team, waar teamwork de basis van succes is. Het is fijn als je al gewerkt hebt met een financieel boekhoudpakket (bijv. AFAS) en een factuurverwerkingsprogramma (bijv. Elvy).


Daarnaast is het fijn als je:

 • In het bezit bent van minimaal een afgeronde, financiële mbo4-opleiding;
 • Relevante werkervaring meebrengt in een soortgelijke rol;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal hebt in woord en geschrift, Engels is een pré;
 • Nauwkeurig bent, oog hebt voor detail en in staat bent om in oplossingen te denken;
 • Beschikbaar bent tussen 32 - 40 uur per week.


WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Je kunt je ontwikkelen in een veelzijdige functie. We blijven groeien en innoveren en bieden volop kansen. Je hoeft ze alleen nog maar te pakken, er zijn volop doorgroeimogelijkheden binnen ons familiebedrijf. Naast hard werken, hoort ook plezier maken met elkaar! En daarom kun je naast een goed salaris een ontzettend gaaf pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden van ons verwachten!


Je kunt rekenen op:

 • Een marktconform salaris tussen € 2.200,- en € 3.500,- bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Reiskostenvergoeding van 0,21 cent per kilometer vanaf 10 kilometer enkele reis;
 • Een Friends & Family membercard die jou korting geeft op o.a. onze donuts bij Dunkin’, de meest verse pasta’s bij Vapiano, overnachtingen in onze Van der Valk hotels en in onze restaurants;
 • Een sportschoolabonnement/bedrijfsfitness (tegen een kleine vergoeding);
 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is;
 • Gezelligheid in de vorm van vrijmibo’s en bedrijfsuitjes.


LEER ONS KENNEN!

VDVI is een holding, waartoe verschillende hotels in binnen- en buitenland behoren. VDVI is ontstaan uit de Nuland-staak, de staak van Gerrit en Toos van der Valk. Tot de holding behoren 9 Nederlandse hotels, een aantal Duitse hotels, 1 in België, 1 in Spanje en 1 op het prachtige eiland Bonaire. En aangezien ondernemen in ons DNA zit, zijn wij volop bezig met uitbreiden.


Ook zijn er andere succesvolle nevenbedrijven en co-creaties, zoals onder andere een partner in technische installaties; Techval, onze eigen boerderij Agro Nuland, Eiland van Maurik, de Nederlandse Vapiano restaurants, Dunkin’ in Nederland en België en Van der Valk Vitaal.


KLAAR OM TE STARTEN?

Ben je enthousiast geworden van deze functie? Tijd om te solliciteren! Stuur jouw cv en motivatie brief in door op onderstaande 'Solliciteren' button te klikken.


Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan gerust contact op met Marie-Louise van Geelen (Recruitment Business Partner - 06-30267083).

of

Apply with Indeed onbeschikbaar