Skip to content

Event Manager

Maurik, Gelderland, Nederland€ 3.000 - € 4.000 per maandEVM 19

De meest inspirerende bedrijfsevenementen organiseren op de mooiste werkplek midden in de natuur met ruim 16 hectare aan prachtige gronden en omgeven door zowel de Nederrijn als haar uiterwaarden….klinkt goed hè? Voor ons EVM19 Outdoor Resort zoeken wij een bevlogen Manager die er met het team voor zorgt dat al onze klanten en gasten de exclusiviteit ervaren waar wij voor staan!


WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

Als Event Manager van EVM19 Outdoor Event Resort ben je eindverantwoordelijk voor Nederlands mooiste en meest uitgebreide outdoor evenementencentrum. Je houdt je onder andere bezig met de organisatie van alle evenementen, de aansturing van het vaste personeel en de instructeurs, het ontwikkelen van investeringsplannen en diverse commerciële activiteiten. Het team bestaat op dit moment uit 5 vaste medewerkers en in het hoogseizoen werken wij samen met nog circa 30 freelancers.


Daarnaast ben je strategisch en financieel verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van EVM19 en heb je periodieke afstemming hierover met de directie.


In het hoogseizoen (mei t/m september) bestaan jouw dagen vooral uit het coördineren van bedrijfsevenementen, relatie-events, incentives, productpresentaties én bedrijfsfestivals.


In het laagseizoen (oktober t/m april) verveel jij je ook zeker niet, in deze periode ben je van alles aan het voorbereiden voor het komende seizoen. Denk hierbij aan het onderhouden van jouw contacten met leveranciers, aanboren van nieuwe partnerships, onderhoud van de materialen, het updaten van de website, opleiden van personeel en het werven van klanten.


Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

 • Het opstellen en het bewaken van het budget;
 • Het up-to-date houden van de diverse vergunningen;
 • De rapportages richting de directie en de uitvoering van de samen met hen opgestelde beleidsplannen.

WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU

Als Event Manager van EVM19 zit jij vol energie en deel jij onze passie voor de ultieme gastbeleving. Jij staat stevig in je schoenen en bent een betrouwbaar aanspreekpunt voor jouw team en de gasten van EVM19. Jij bent in staat het hoofd koel te houden en het overzicht te behouden op piekmomenten en bent in staat om meerdere ballen in de lucht te houden.


Zelf hoef je echt geen outdoor-goeroe pur sang te zijn of getalenteerd quadrijder maar affiniteit met buitenactiviteiten en gemotoriseerde belevenissen zijn wel een sterke pré.


Daarnaast vragen we:

 • Een afgeronde hbo-opleiding bij voorkeur in de richting van economie, communicatie, toerisme, hospitality of eventmanagement;
 • Een aantal jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
 • Dat je op inspirerende wijze een team kan aansturen en motiveren;
 • Dat je flexibel beschikbaar bent voor 40 uur per week en begrijpt dat je er in het hoogseizoen net iets extra’s gevraagd wordt van jou wat je in het laagseizoen uiteraard weer kan compenseren.


WAAROM WIJ BIJ EILAND VAN MAURIK 19 STRALEN

Werken bij EVM19 betekent; werken in de meest avontuurlijke omgeving, met de leukste collega’s. We werken, zowel voor als achter de schermen, hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastische beleving ervaren. En naast hard werken, hoort ook plezier maken met elkaar! En daarom kun je naast een goed salaris een ontzettend gaaf pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden van ons verwachten!


Je kunt rekenen op:

 • Een salaris tussen € 3.000,- en € 4.000,- bruto per maand, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten;
 • Gebruik van laptop en telefoon van de zaak;
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • Een Van der Valk Friends & Family membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants;
 • Een sportschoolabonnement/bedrijfsfitness;
 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is.


LEER ONS KENNEN

Van der Valk International BV (VDVI) is een holding, waartoe verschillende hotels in binnen- en buitenland behoren. Van der Valk International is ontstaan uit de Nuland-staak, de staak van Gerrit en Toos van der Valk. Tot de holding behoren 9 Nederlandse hotels, een aantal Duitse hotels, 1 in België, 1 in Spanje en 1 op het prachtige eiland Bonaire.


Ook zijn er andere succesvolle nevenbedrijven zoals onder andere Het EVM19 Outdoor Event Resort. Het EVM19 Outdoor Event Resort organiseert zo’n 60 – 80 avontuurlijke corporate events per jaar op haar eigen 16 hectare grote locatie, gelegen op het Eiland van Maurik, nabij Tiel. Deze evenementen voor de zakelijke markt, met een reikwijdte van 50 tot 2500 personen, hebben veelal een avontuurlijke inslag met outdoor teambuilding en gemotoriseerde activiteiten zoals quadrijden, Dakartrucks en e-foiling.


KLAAR OM TE STARTEN

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en sta je te popelen om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan jouw cv in door op onderstaande 'solliciteren' button te klikken. Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan gerust contact op met Sijbrand Booij (06-42200245 – General & Event Manager ) of Marie-Louise van Geelen (06 - 30267083 - Recruitment Business Partner).

of