Skip to content

Data Engineer

Tiel, Gelderland, Nederland€ 3.500 - € 4.900 per maandSupport Office

Voor het team Data & Reporting zijn wij op zoek naar een gedreven Data Engineer met een passie voor gegevensstromen en oog voor datakwaliteit. Op dit moment zijn wij binnen de organisatie bezig met een transitie van on-premise naar de cloud. Als Data Engineer ga jij een belangrijke rol spelen in het inrichten van het data landschap in Azure.

WAT GA JE DAN PRECIES DOEN?

Als Data Engineer ben je verantwoordelijk voor het verzamelen, structureren en toegankelijk maken van data. Je gaat je bezighouden met alle aspecten van ons datalandschap in Azure, inclusief het opzetten van het datalake, het datawarehouse en de bijbehorende datapipelines. Daarnaast zorg je voor het waarborgen van de kwaliteit, veiligheid en privacy van de gegevens binnen Van der Valk International en haar participaties.


In deze rol werk je nauw samen met collega's van Digital Services, waaronder de Data Analist en Azure Engineer, evenals leveranciers van bedrijfsapplicaties om gegevens op te halen via API's. Jouw standplaats is Tiel.


En verder:

 • Houd jij je bezig met het inrichten van het complete ETL/ELT proces;
 • Ontwerp en implementeer je datamodellen die aansluiten bij de behoeften;
 • Identificeer en implementeer je optimalisaties om de prestaties van het datalandschap te verbeteren;
 • Blijf je op de hoogte van datatrends en draag je bij aan technologische innovatie en ben je een inspirerende sparringpartner voor je collega’s.

WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?
Jij bent een energieke persoonlijkheid, werkt integer en gestructureerd, bent makkelijk aanspreekbaar en hebt een agile mindset. Je bent een echte zelfstarter, gaat op zoek naar informatie, je kunt goed overweg met deadlines en gaat voor het beste resultaat. Je hebt diepgaande kennis van ETL/ELT processen en je bent bekend met relevante data tools van Azure; Data Factory, Synapse Analytics, SQL Server hebben geen geheimen voor jou. Je bent continu op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Daarnaast ben je analytisch sterk en heb je voor elk probleem een passende oplossing.

Daarnaast is het fijn als je:

 • In het bezit bent van minimaal een afgeronde bachelor- of masteropleiding in informatica of software engineering en/of relevante certificaten;
 • Ervaring hebt met Infrastructure as Code, middels DevOps pipelines en YAML/Bicep templates;
 • Programmeervaardigheden hebt in C# en/of Python en ervaring hebt met Azure Functions;
 • Kennis hebt van Power BI, Power Automate en Power Apps;
 • Vloeiend Nederlands én Engels spreekt en schrijft (Duits is een pré);
 • Beschikbaar bent voor 40 uur per week.

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Je kunt je ontwikkelen in een veelzijdige functie. Wij zijn een groeiende organisatie met innovatie als drijfveer. Ondernemen zit in ons DNA en mede daardoor blijven we groeien en innoveren en bieden wij volop kansen. Je hoeft ze alleen nog maar te pakken, er zijn volop doorgroeimogelijkheden binnen ons familiebedrijf. Naast hard werken, hoort ook plezier maken met elkaar! En daarom kun je naast een goed salaris een ontzettend gaaf pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden van ons verwachten!


Je kunt rekenen op:

 • Een marktconform salaris tussen € 3.500,- en € 4.900,- bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • 25 vakantiedagen op jaarbasis;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een Friends & Family membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants;
 • Een sportschoolabonnement/bedrijfsfitness (tegen een kleine vergoeding);
 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is.


LEER ONS KENNEN!

Van der Valk International BV (VDVI) is een holding, waartoe verschillende hotels in binnen- en buitenland behoren. Van der Valk International is ontstaan uit de Nuland-staak, de staak van Gerrit en Toos van der Valk. Tot de holding behoren 10 Nederlandse hotels, een aantal Duitse hotels, 1 in België, 1 in Spanje en 1 op het prachtige eiland Bonaire. En aangezien ondernemen in ons DNA zit, zijn wij volop bezig met uitbreiden.


Ook zijn er andere succesvolle nevenbedrijven en co-creaties, zoals onder andere een partner in technische installaties; Techval, onze eigen boerderij Agro Nuland, EVM19, de Nederlandse Vapiano restaurants, Dunkin’ in Nederland en België en Van der Valk Vitaal.


KLAAR OM TE STARTEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Stuur jouw cv en motivatie brief in door op onderstaande 'solliciteren' button te klikken.


Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan gerust contact op met Wilma van der Welle (Recruiter 06-39327955).

of

Apply with Indeed onbeschikbaar