Skip to content

Data Analist

Tiel, Gelderland, Nederland€ 3.800 - € 4.700 per maandDigital Services

Voor het team Data & Reporting zijn wij op zoek naar een ervaren Data Analist met een passie voor structuur en oog voor detail. Als Data Analist speel jij een cruciale rol in het analyseren van data en het leveren van waardevolle informatie aan verschillende stakeholders, waarmee je ze ondersteunt bij het nemen van de juiste beslissingen.

WAT GA JE PRECIES DOEN?

Als Data Analist ben jij verantwoordelijk voor het verzamelen, analyseren en presenteren van data. Je gaat je bezighouden met alle aspecten van data-analyse, van het inventariseren van de informatie- en rapportagebehoeften tot het leveren van bruikbare rapportages aan jouw stakeholders. In dit proces zal je onder andere gebruik maken van Power BI, DAX en Power Query.

Je werkt in deze rol nauw samen met jouw collega Data Engineer om data uit diverse bronnen te verzamelen en te controleren. Tevens ben je verantwoordelijk voor het opstellen van datadefinities en draag je bij aan de inrichting van het datawarehouse. Jouw standplaats is Tiel, maar je bent waar nodig ook aanwezig bij de andere hotels of participaties binnen Van der Valk International.

En verder:

 • Ontwikkel je complexe datamodellen en dashboards in Power BI;
 • Schrijf je SQL-query's om data te extraheren en te transformeren;
 • Optimaliseer je informatieverwerking en -voorziening over de gehele keten;
 • Presenteer je jouw heldere rapporten en visualisaties aan belanghebbenden.

WAAROM PAST DEZE BAAN BIJ JOU?

Jij bent een ware data-enthousiasteling, jij haalt jouw werkplezier uit het analyseren en modelleren van een breed scala aan data. Jij verdiept je in de kleinste details, zonder het overzicht uit het oog te verliezen. Je werkt hierbij integer en gestructureerd en je hebt een agile mindset. Jij bent van nature een sterke communicator en hebt het vermogen om je in te leven in diverse gebruikersgroepen, zowel technisch als niet-technisch. Jij neemt initiatief, durft gevraagd en ongevraagd advies te geven en gaat voor het beste resultaat.

Daarnaast is het fijn als je:

 • In het bezit bent van minimaal een afgeronde bachelor- of masteropleiding in (Bedrijfskundige) Informatica, datawetenschappen, data-analyse, statistiek, of vergelijkbaar;
 • Aantoonbare ervaring hebt met Power BI, DAX, SQL, en Power Query, evenals ervaring met Excel;
 • Kennis hebt van Synapse Analytics en andere Azure data tools;
 • Affiniteit hebt met data science, machine learning en programmeren in Python of R;
 • Vloeiend Nederlands en Engels spreekt (Duits is een grote pré);
 • Beschikbaar bent voor 40 uur per week.

WAAROM WE BIJ VAN DER VALK STRALEN

Je kunt je ontwikkelen in een veelzijdige functie. Wij zijn een groeiende organisatie met innovatie als drijfveer. Ondernemen zit in ons DNA en mede daardoor blijven we groeien en innoveren en bieden wij volop kansen. Je hoeft ze alleen nog maar te pakken, er zijn volop doorgroeimogelijkheden binnen ons familiebedrijf. Naast hard werken, hoort ook plezier maken met elkaar! En daarom kun je naast een goed salaris een ontzettend gaaf pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden van ons verwachten!

Je kunt rekenen op:

 • Een marktconform salaris tussen € 3.800,- en € 4.700,- bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • 25 vakantiedagen op jaarbasis;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een Friends & Family membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants;
 • Een sportschoolabonnement/bedrijfsfitness (tegen een kleine vergoeding);
 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is.

LEER ONS KENNEN!

Van der Valk International BV (VDVI) is een holding, waartoe verschillende hotels in binnen- en buitenland behoren. Van der Valk International is ontstaan uit de Nuland-staak, de staak van Gerrit en Toos van der Valk. Tot de holding behoren 10 Nederlandse hotels, een aantal Duitse hotels, 1 in België, 1 in Spanje en 1 op het prachtige eiland Bonaire. En aangezien ondernemen in ons DNA zit, zijn wij volop bezig met uitbreiden.

Ook zijn er andere succesvolle nevenbedrijven en co-creaties, zoals onder andere een partner in technische installaties; Techval, onze eigen boerderij Agro Nuland, EVM19, de Nederlandse Vapiano restaurants, Dunkin’ in Nederland en België en Van der Valk Vitaal.

KLAAR OM TE STARTEN?

Wat leuk dat je enthousiast bent geworden van deze functie! Tijd om te solliciteren! Stuur jouw cv en motivatie brief in door op onderstaande 'solliciteren' button te klikken.


Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan gerust contact op met Wilma van der Welle (Recruiter 06 39 32 79 55) 

of

Apply with Indeed onbeschikbaar